![]() ![]() |
joh apmierinies ! |
Jul 29 2010, 06:30 PM
|
|
![]() Lietotājs ![]() ![]() ![]() Group: Bloķēts Posts: 92 Joined: 4-July 10 From: Kāda šķirba Member No.: 190 |
|
|
|
|
Jul 29 2010, 09:06 PM
|
|
![]() n0rM3Nz 3000 :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrātors Posts: 427 Joined: 5-May 10 From: Jēkabpils Member No.: 7 |
joh vispār ir nožēlojams. Kopš viņam iedevu "dd2 admins" statusu forumā (+moderators), sākās postu dzēšanas, editošanas un cita maucība. Viss trakāk mani nokaitināja tas ka viņš izdzēsa sūdzību paraugu un uzrakstīja "raksti paraugu kā pats gribi © Daddy" (vainu uzveļ uz citu cilvēku, kas tādus sūduds netaisītu nekad) un tad man piedāvāja uztaisīt jaunu paraugu. VNK pretīgs puišels tu esi. Es tevi drīzumā izbanošu. Atve4aju.
|
|
|
|
Jul 29 2010, 09:40 PM
|
|
![]() Patstāvīgs lietotājs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: VIP Posts: 286 Joined: 6-May 10 From: Riga, Daugmale Member No.: 13 |
Wtf Joh' , nahuj ja dzees kko aara un vel man kko virsuuu lej te
bl* shodien vel tevi paslaveeju ka Tu palicis normals, bet izskataas ka tev veel lieaaks pratinsh nau maajaas laikam :@ Nahrenizeet taadus cilveekus kaa tevi Ja Tu zinatu ka neesu taaads cilveeks kas bojaa citu darbus lai vai kko izdariitu reti stulbu kaa Tu izdzeshot kko p.s buus kkads otrais LOR vai Kalibrs no vecajiem kas pisiis pratu visiem kas shito veidojushi ir :@ Cieni citus cieniisi sevi, bet neizskataas ka Tu vspar kadu cieni un uzvedies kaa kkads 14gadiigais kas nevar atdziit mosh savu vainu ka kko piespiedis ne ta un izdzeesis, aamurs Tu, nahrenizeet tevi aatri un viegli :@ -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 30 2010, 05:56 AM
|
|
![]() GoldTeam Whore <3 ![]() ![]() ![]() Group: Administrātors Posts: 233 Joined: 6-May 10 From: Saldus Member No.: 15 |
Viss joh``, velviens parkapums, un vari vairs neradities šeit!
-------------------- ADMIN: KreislerJans @ Cs.GoldTeam.lv
Noziedojis: 3.15 Ls (GoldTeam projektam) ![]() ![]() |
|
|
|
Jul 30 2010, 07:37 AM
|
|
![]() Foruminātorz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: VIP Posts: 627 Joined: 7-May 10 Member No.: 31 |
Tad vin6 editoja to Bap4Yh textu? Mo6ka TC? Manupraaat gana jau ir
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2010 - 10:38 PM |

Jul 29 2010, 06:30 PM